Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

Op reizen binnen het Verenigd Koninkrijk en naar/vanuit Ierland mag één kind dat jonger is dan 3 jaar en geen zitplaats bezet gratis reizen met een volwassene waarvoor wordt betaalt.

Voor alle andere reizen moeten alle passagiers, inclusief kinderen en baby's jonger dan 3 jaar, een kaartje kopen.

Aantal passagiers dat met een Schotse kortingskaart reist. Geldig voor kortingsreizen die geheel binnen Schotland worden gemaakt.

Aantal passagiers dat reist met een NUS Extra card. Alleen geldig voor reizen binnen het Verenigd Koninkrijk.

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.
 

Goedkope bus- en touringcarkaartjes - VK-bestemmingen - Megabus

 

Of u nu op zoek bent naar een toeristisch weekend in Londen of uitgebreid wilt winkelen in Newcastle, u kunt vertrouwen op Megabus voor veel comfort en lage prijzen.

We brengen u naar enkele van de populairste steden van het VK tegen een fractie van de kosten, waardoor er meer geld in uw portemonnee overblijft om te besteden op uw vakantie.

De hoofdsteden Cardiff, Edinburgh en Londen zijn maar een goedkope busrit van u verwijderd. Of waarom niet dwalen door de oude straten van York, de wortels traceren van The Beatles in Liverpool of de historische universiteitssteden Cambridge en Oxford verkennen?

Wat uw voorkeur ook is, u hoeft geen bank te kraken om geweldige steden te verkennen, dus kies uw favoriete bestemming en boek nu uw reis met Megabus.

Londen

Wie houdt er niet van Londen? Met Buckingham Palace tot Westminster kunnen maar weinig steden concurreren met 'Big Smoke' wat betreft attracties, bezienswaardigheden en ontspanning.

Boek vandaag uw kaartje naar Londen

Birmingham

Naast thuisbasis van Cadbury's chocolade en Europa's grootste openbare bibliotheek is Birmingham ook geweldig om te winkelen en te dineren, dus waarom er niet een kijkje nemen?

Boek nu uw reis naar Birmingham

Manchester

De stad achter de legendarische bands als The Smiths en Oasis is ook de thuisbasis van twee van 's werelds grootste voetbalclubs en heeft een bruisend nachtleven.

Ga Manchester zelf bekijken door vandaag een kaartje te boeken

Edinburgh

Edinburgh, ook wel Athene van het Noorden genoemd, is de op een na meest bezochte stad in het VK. Van het majestueuze Edinburgh Castle tot het festival in augustus, de Schotse hoofdstad heeft het allemaal.

Ga Edinburgh zelf verkennen en koop vandaag een kaartje

Glasgow

Schotlands grootste stad biedt een verscheidenheid aan musea en galeries, fantastische mogelijkheden om te winkelen, lekker te eten en een levendige muziekwereld. Glasgow heeft voor een ieder wat wils.

Boek nu uw uitstapje naar Glasgow

York

Door zijn prachtige architectuur en rijke geschiedenis is York een populaire toeristische bestemming. Van het Vikingdorp Jorvik tot de York Minster-kathedraal is er genoeg te beleven.

Ontdek de geschiedenis zelf en koop vandaag een kaartje

Liverpool

Struin overdag de modewinkels in het moderne centrum van Liverpool af en ga 's avonds naar de beroemde Cavern Club voor de muziek van de beroemdste zonen van de stad: The Beatles.

Ga naar Liverpool voor een welverdiende vakantie

Oxford

Bezoek de beroemde universiteitsstad en bewonder de grootse gebouwen en architectuur, bezoek de vele musea en galeries en geniet van een pint in een van de gezellige, traditionele pubs.

Boek een bus en ga Oxford zelf bekijken

Cambridge

Woon een van de beroemde Cambridge University bootraces bij, bezoek kunstgalerijen of geniet van een theaterstuk op een van de vele podia van de stad.

Koop vandaag uw kaartje en ontdek Cambridge zelf

Bristol

Ga naar Bristol en duik in de kunst en cultuur. Geniet van de festivals en het theater, of ga naar een van de uitzonderlijk mooie plekken aan de rand van de stad.

Bristol wacht op u; boek uw kaartje

Cardiff

De hoofdstad van Wales is een paradijs voor wie van winkelen houdt en huisvest de oudste platenwinkel ter wereld. Breng als u er bent een bezoek aan het 6000 jaar oude Cardiff Castle.

Boek uw reis naar Cardiff vandaag

Newcastle

Newcastle heeft een aantal grote winkelcentra, waardoor het de ideale bestemming is voor ontspannen winkelen. Trek uw uitgaanskleding aan als de avond valt en ga proeven van het beroemde nachtleven van de stad.

Boek een bus naar Newcastle

Leeds

Omdat Leeds één van de grootste aantallen studenten in het land huisvest, is er geen tekort aan bars, pubs, clubs en restaurants voor vermaak. U zult er ook een geweldige selectie van musea en galeries aantreffen.

Boek uw busreis naar Leeds vandaag

Stirling

Als u eenmaal in het Schotse Stirling bent aangekomen, zult u ontdekken dat er heel veel bezienswaardigheden zijn en dingen om te ondernemen. Als activiteiten in de buitenlucht uw ding zijn, is dit een stad om heen te gaan.

Boek uw busreis naar Stirling vandaag

Aberystwyth

Aberysthwyth is a truely charming seaside town, equipped with sandy beaches, beautiful Victorian and Edwardian architecture and countless cosy pubs and restuarants.

Book your bus journey to Aberysthwyth today