Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.

We zijn dol op woensdagen

 

Als u op woensdag met Sid en megabus.com met de bus door Engeland of Wales reist, dan kost u dit maximaal vijf pond (plus 50 p/50 c reserveringskosten). Daarom zijn we dol op woensdagen!

We hebben reizen vanaf £ 1/1 € (plus 50 p/50 c reserveringskosten) en als u reist op woensdag betaalt u maximaal £ 5/6 € (plus 50 p/50 c reserveringskosten). Gebruik de functie Zoek en koop om uw reis te plannen en bespaar megaveel met megabus.com!

Megabus.com reist nu ook naar Europa, zoals onder andere naar Parijs, Boulogne, Brussel en Amsterdam. Meer informatie hier

Algemene voorwaarden

1. Deze aanbieding geldt alleen voor busreizen in Engeland en Wales.

2. Exclusief alle diensten in Schotland en Europa alsmede de Oxford-metro en megatrain.

3. Niet op 25 december 2013 en 1 januari 2014.

4. Megabus behoudt zich het recht voor deze aanbieding naar eigen inzicht in te trekken op bepaalde data, zoals officiële feestdagen.

5. Kaartjes zijn niet-restitueerbaar.

6. Prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.