Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.
 

Reis naar Silverstone | Megabus

 
Landingspagina Silverstone

Als de officiële busmaatschappij voor het Silverstone Circuit, biedt megabus.com nu meer haltes dan ooit te voren. Doe als eerste een beroep op megabus als u naar Silverstone wilt.

Als u met megabus naar het beroemdste racecircuit van Engeland reist, reist u voordelig en zonder gedoe omdat u niet hoeft te parkeren en er minder rijen zijn.

Op Silverstone vinden het hele jaar door evenementen plaats, van het Wereldkampioenschap FIM Superbike en de MotoGP tot de F1 Grand Prix en nog vele andere gebeurtenissen met een hoog octaangehalte.

Silverstone is ook de eerste plaats dit seizoen waar u een groot aantal nieuwe aankomende Formule 1-toppers kunt zien. Kampioenen zoals Jackie Stewart, Nelson Piquet en Ayrton Senna zijn vanaf de Britse F3 opgeklommen naar grote hoogtes binnen de Grand Prix. Wie zal de volgende zijn uit de 2014 startopstelling?

Nog niet bekend met MotoGP? Dit evenement is het hoogtepunt van de tweewieler motorsport. Wereldberoemde coureurs zoals Valentino Rossi, Jorge Lorenzo en de Brit Cal Crutchlow rijden mee.

Tijdens het 2014 FIM Hertz MotoGP™ wereldkampioenschapsweekend vinden ook Moto2 en Moto3 evenementen plaats: een programma vol supersnelle motoren in actie.

De F1 Grand Prix op Silverstone is een van de meest prestigieuze evenementen op de motorsportkalender. De keuze is groter en u krijgt meer waar voor uw geld als u uw uitkijkpunt op Silverstone kiest voor 2014, dus zorg ervoor dat u zich met megabus.com verzekert van uw poleposition bij het evenement.

U vindt een lijst met Silverstone-evenementen op www.silverstone.co.uk/events

Gebruik de zoeken en kopen-tool aan de linkerkant om een halte bij u in de buurt te vinden.

Boek vroeg en wees de drukte voor op de Megabus!