Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

Op reizen binnen het Verenigd Koninkrijk en naar/vanuit Ierland mag één kind dat jonger is dan 3 jaar en geen zitplaats bezet gratis reizen met een volwassene waarvoor wordt betaalt.

Voor alle andere reizen moeten alle passagiers, inclusief kinderen en baby's jonger dan 3 jaar, een kaartje kopen.

Aantal passagiers dat met een Schotse kortingskaart reist. Geldig voor kortingsreizen die geheel binnen Schotland worden gemaakt.

Aantal passagiers dat reist met een NUS Extra card. Alleen geldig voor reizen binnen het Verenigd Koninkrijk.

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.
 

Reis naar Silverstone met megabus.com

 
Silverstone

De British Grand Prix heeft een warme plek in het hart van alle autoracefans en is ieder jaar weer een doorslaggevend moment tijdens de FIA Formule 1 wereldkampioenschappen. Het evenement, dat voor de eerste keer werd gehouden in 1926, wordt jaarlijks bezocht door duizenden fans en bekeken door miljoenen over de hele wereld, en vindt plaats op de historische en belangrijke racebaan Silverstone.

Kom zelf en laat je volledig opnemen in de fantastische sfeer, terwijl je 52 keer voormalige winnaars als Lewis Hamilton in recordtijd ziet rondrijden over de baan van 5,98 km intussen versnellend tot meer dan 300 km/h.

Meer informatie over dit spannende en zenuwslopende sportevenement is te vinden op de website van de British Grand Prix door hier te klikken.

Reis met megabus.com

Een bezoek aan de Grand Prix is spannend, maar zoals vaak bij evenementen kan het, afhankelijk van waar je vandaan komt, zeer lastig zijn om er te geraken.

Met onze geweldig geprijsde tickets (goedkoper dan de trein) hoef je alleen maar aan boord te springen, ontspannen achterover te leunen en je door ons naar het evenement te laten rijden, op tijd en zonder gedoe. Het beste van reizen naar de British Grand Prix met Megabus.com is, dat wij je rechtstreeks naar het evenement brengen: met bussen die aankomen op parkeerterrein west 4 bij het Silverstone circuit. Andere vormen van openbaar vervoer zoals vliegtuig, trein, bus of taxi zijn overbodig: je hoeft alleen maar uit te stappen en je dag te beginnen!

Dus je hoeft alleen maar uit te stappen en je dag te beginnen.

Bekijk de zoek en koop-tool aan de linkerkant, zoek de dichtstbijzijnde halte van megabus, boek je tickets en begin je reis. Of je kunt ons ook altijd bellen, als je wilt dat iemand je helpt met het boeken van je tickets.