Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

Op reizen binnen het Verenigd Koninkrijk en naar/vanuit Ierland mag één kind dat jonger is dan 3 jaar en geen zitplaats bezet gratis reizen met een volwassene waarvoor wordt betaalt.

Voor alle andere reizen moeten alle passagiers, inclusief kinderen en baby's jonger dan 3 jaar, een kaartje kopen.

Aantal passagiers dat met een Schotse kortingskaart reist. Geldig voor kortingsreizen die geheel binnen Schotland worden gemaakt.

Aantal passagiers dat reist met een NUS Extra card. Alleen geldig voor reizen binnen het Verenigd Koninkrijk.

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.
 

Reis naar Silverstone met megabus.com

 
Landingspagina Silverstone

Als de officiële busmaatschappij voor het Silverstone Circuit biedt megabus.com nu meer haltes dan ooit te voren. Bezoek vooral megabus als u naar Silverstone wilt.

Als u met megabus naar het beroemdste racecircuit van Engeland reist, reist u voordelig en zonder gedoe omdat u niet hoeft te parkeren en er minder rijen zijn.

Silverstone heeft een volle evenementenkalender uiteenlopend van FIA World Endurance Championship en MotoGP™ tot de F1 Grand Prix en biedt daarnaast nog vele andere evenementen met een hoog octaangehalte.

Silverstone is ook de eerste plaats dit seizoen waar u een groot aantal nieuwe aankomende Formule 1-toppers kunt zien. Kampioenen zoals Jackie Stewart, Nelson Piquet en Ayrton Senna zijn vanaf de Britse F3 opgeklommen naar grote hoogtes binnen de Grand Prix. Wie zal de volgende zijn uit de 2015 startopstelling?

De F1 Grand Prix op Silverstone is een van de meest prestigieuze evenementen op de motorsportkalender. De keuze is groter en u krijgt meer waar voor uw geld als u uw uitkijkpunt op Silverstone kiest voor 2015, dus zorg ervoor dat u zich met megabus.com verzekert van uw poleposition bij het evenement.

U vindt een lijst met Silverstone-evenementen op www.silverstone.co.uk/events

Gebruik de zoeken en kopen-tool aan de linkerkant om een halte bij u in de buurt te vinden.

Boek vroeg en wees de drukte voor met de megabus!