Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.

VK-busroutes | Goedkope bus- en touringcarkaartjes - Megabus UK

 

Of u nu op zoek bent naar een toeristisch weekend in Londen of uitgebreid wilt winkelen in Newcastle, u kunt vertrouwen op Megabus voor veel comfort en lage prijzen.

We brengen u naar enkele van de populairste steden van het VK tegen een fractie van de kosten, waardoor er meer geld in uw portemonnee overblijft om te besteden op uw vakantie.

De hoofdsteden Cardiff, Edinburgh en Londen zijn maar een goedkope busrit van u verwijderd. Of waarom niet dwalen door de oude straten van York, de wortels traceren van The Beatles in Liverpool of de historische universiteitssteden Cambridge en Oxford verkennen?

Wat uw voorkeur ook is, u hoeft geen bank te kraken om geweldige steden te verkennen, dus kies uw favoriete bestemming en boek nu uw reis met Megabus.

 

Van Birmingham naar Londen

Spanning, sfeer en 24 uur entertainment - Londen heeft het allemaal. Deze stedentrip brengt u in de besmettelijk fijne sfeer van de hoofdstad en u raakt eraan verslaafd.

Boek nu uw kaartje

 

Van Bristol naar Londen

Uw reis met Megabus van Bristol naar Londen brengt u in onze fantastische hoofdstad, die tot in alle uithoeken spannende bezienswaardigheden, attracties en bezigheden biedt.

Boek nu uw kaartje

 

Van Edinburgh naar Glasgow

Glasgow is kosmopolitisch, levendig en trendsettend en tijdens een trip naar deze stad wordt u verwend met historische bezienswaardigheden, fantastische winkelmogelijkheden, een bruisend nachtleven en cultuur in overvloed. U vertrekt vanaf het busstation van Edinburgh en komt aan bij busstation Buchanan in Killermont Street, een ideale plek om met uw verkenning te beginnen.

Boek nu uw kaartje

 

Van Edinburgh naar Londen

Londen roept! Met uw trip van Edinburgh naar Londen verruilt u de ene hoofdstad voor de andere - en wat staat u een schat aan attracties te wachten.

Boek nu uw kaartje

 

Van Glasgow naar Edinburgh

Historisch en sfeervol, op de prachtige stad Edinburgh raak je al snel verliefd. U vertrekt vanaf het Buchanan busstation in Killermont Street en arriveert op het busstation van Edinburgh. Dit busstation ideaal gelegen op korte loopafstand van Princes Street en St Andrew's Square.

Boek nu uw kaartje

 

Van Glasgow naar Londen

Laat u betoveren door de hoofdstad wanneer u na uw reis vanaf Glasgow in Londen aankomt. Busstation Victoria is waar u uitstapt en een ideaal punt om uw bezoek aan de stad te beginnen.

Boek nu uw kaartje

 

Van Leeds naar Londen

Of u nu naar Londen reist voor een weekend of gaat genieten van een langere vakantie, een bezoek aan de hoofdstad zal fascinerend zijn.

Boek nu uw kaartje

 

Van Nottingham naar Londen

Voordat u uw reis van Nottingham naar Londen begint, stapt u in op Carrington Street aan de zuidkant van het stadscentrum, dicht bij het museum Galleries of Justice.

Boek nu uw kaartje

 

Van Oxford naar Londen

Of u nu een bezoek brengt van een paar dagen of van plan bent langer te blijven, Londen is de perfecte optie voor een stedentrip. Met zoveel geschiedenis, cultuur, entertainment en activiteiten is het enige probleem dat u hebt het allemaal in te passen!

Boek nu uw kaartje

 

Van Londen naar Amsterdam

U reist van Londen naar Amsterdam brengt je in een betoverende stad met grachten, fietsen en huizen met historische trapgevels. U wordt afgezet bij de Zeeburg P & R busparkeerplaats aan de Zuiderzeeweg en een korte tram- of busrit brengt u in een mum van tijd naar het hart van de stad.

Boek nu uw kaartje

 

Van Londen naar Birmingham

Het bruisende Birmingham is levendig en aanlokkelijk: een fantastische bestemming voor een trip. Met tal van attracties, geweldige winkels, culturele bezienswaardigheden en historische locaties is het enige probleem dat u hebt het allemaal in te passen!

Boek nu uw kaartje

 

Van Londen naar Bournemouth

Het gaat om strand in Bournemouth met zijn gouden zandstranden, iconische strandhuisjes en historische pieren - en ze zijn er allemaal voor u.

Boek nu uw kaartje

 

van Londen naar Bristol

De kosmopolitische stad Bristol is een geweldige optie voor een stedentrip, of u er nu op bezoek gaat voor het weekend of een langer verblijf.

Boek nu uw kaartje

 

van Londen naar Cardiff

Cardiff in een vogelvlucht of een verblijf voor een langere vakantie, de hoofdstad van Wales heeft veel te bieden.

Boek nu uw kaartje

 

van Londen naar Edinburgh

Historisch Edinburgh belooft u te betoveren vanaf het moment dat u een voet in deze cultuurrijke stad zet.

Boek nu uw kaartje

 

van Londen naar Glasgow

Glasgow is een stad met vele gezichten - zowel kosmopolitisch als trendsettend terwijl het toch zijn historische en elegante kant weet te behouden.

Boek nu uw kaartje

 

van Londen naar Leeds

Levendig, energiek en kosmopolitisch Leeds is een fantastische optie voor een stedentrip.

Boek nu uw kaartje

 

van Londen naar Liverpool

Voor een dagtrip of langer verblijf, een bezoek aan Liverpool en het thuis van de Fab Four belooft een geweldig weekend.

Boek nu uw kaartje

 

Van Londen naar Oxford

De prachtige en historische 'stad der dromerige spitsen', Oxford, is de perfecte keuze voor een kort uitstapje of een langere vakantie.

Boek nu uw kaartje

 

Londen naar Parijs

Romantiek, mode, iconische bezienswaardigheden en fantastisch eten - elegant Parijs heeft het allemaal. Met de aankomst in de 'Lichtstad' na uw reis van Londen naar Parijs bent u aanbeland op deze schitterende, kosmopolitische en spannende bestemming.

Boek nu uw kaartje

 

Van Londen naar Portsmouth

Portsmouth is als stad aan het water een energieke en levendige bestemming waar veel te doen is, zowel overdag als 's avonds.

Boek nu uw kaartje

Van Londen naar Sheffield

Uw reis naar Sheffield begint wanneer u instapt bij busstation London Victoria op Buckingham Palace Road.

Boek nu uw kaartje

 

Van Londen naar Southampton

Southampton ofwel de 'cruisehoofdstad van Europa' is een geweldige optie voor een stedentrip.

Boek nu uw kaartje

 

Van Londen naar York

Prachtig York, doordrenkt van geschiedenis, is de perfecte keuze voor een paar dagen weg of een langere vakantie.

Boek nu uw kaartje

 

Van Birmingham naar Manchester

Na de reis van Birmingham naar Manchester arriveert u midden in een energieke en levendige stad die er gewoon op wacht om ontdekt te worden. Er zijn zoveel dingen om te zien en te doen dat u direct verslaafd raakt aan de aanstekelijke drukte van Manchester.

Boek nu uw kaartje

Van Manchester naar Birmingham

Kosmopolitisch Birmingham is een bruisende en levendige stad, die voor iedereen iets te bieden heeft. U stapt in bij de Manchester Shudehill Interchange en komt aan bij de bushalte in Hill Street op de spoorbrug tussen Swallow Street en de kruising van Navigation Street.

Boek nu uw kaartje