Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

Op reizen binnen het Verenigd Koninkrijk en naar/vanuit Ierland mag één kind dat jonger is dan 3 jaar en geen zitplaats bezet gratis reizen met een volwassene waarvoor wordt betaalt.

Voor alle andere reizen moeten alle passagiers, inclusief kinderen en baby's jonger dan 3 jaar, een kaartje kopen.

Aantal passagiers dat met een Schotse kortingskaart reist. Geldig voor kortingsreizen die geheel binnen Schotland worden gemaakt.

Aantal passagiers dat reist met een NUS Extra card. Alleen geldig voor reizen binnen het Verenigd Koninkrijk.

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.

megabus.com werkt samen met Tesco om busreizen met kortingen aan te bieden aan koopjesjagers

 

11/05/2010

  • Groenere voordelige reizen voor klanten van de grootste Britse supermarkt
  • Dit initiatief brengt het merk megabus.com naar 15 m Tesco Clubcard-houders


De marktleidende, voordelige service megabus.com van Stagecoach Group is een partnerschap aangegaan met de grootste Britse supermarkt om koopjesjagers voordelige reizen aan te bieden.

megabus.com heeft nu een koppeling met Tesco Clubcard, de populairste klantenkaart in het Verenigd Koninkrijk, om leden te laten profiteren van hun kortingsbonnen voor geweldige busreisaanbiedingen.

Met verbindingen naar bijna 60 belangrijke locaties in het Verenigd Koninkrijk, biedt megabus.com als het voorkeursmerk van meer dan twee miljoen klanten per jaar al reizen vanaf slechts £ 1*.

Het partnerschap met Tesco geeft de supermarktklanten de mogelijkheid om hun kortingsbonnen te verzilveren via de megabus.com-website en te profiteren van zelfs nog voordeliger reizen naar een groot aantal bestemmingen, van Inverness tot Penzance.

Brian Souter, algemeen directeur van Stagecoach Group, zei: "Deze nieuwe samenwerking tussen de toonaangevende busmaatschappij en de favoriete supermarkt van Groot-Brittannië is geweldig nieuws voor de klanten.

"Klanten met een Tesco Clubcard komen hierdoor verder met hun geld, want ze kunnen profiteren van nog betere groenere busreizen naar enkele van de populairste bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. We zijn enthousiast over de mogelijkheid om onze voordelige diensten met hoge kwaliteit aan miljoenen Tesco-klanten aan te bieden."

Janet Smith, directeur Tesco Clubcard, zei: "We zijn verheugd onze klanten geweldig een busreisaanbod te kunnen aanbieden door de opname van Stagecoach in onze fantastische partnerreeks."

Diensten van megabus.com verbinden enkele van de beste bestemmingen in Groot-Brittannië, met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Liverpool, Newcastle, Leeds, Southampton, Cardiff, Glasgow, Edinburgh en Aberdeen.

Passagiers kunnen reizen met bussen die behoren tot de modernste, kwalitatief hoogwaardigste die rijden in het Verenigd Koninkrijk, en zijn voorzien van toiletten, comfortabele stoelen en airconditioning.

Reserveren is eenvoudig op www.megabus.com, waar klanten hun reis bepalen en kiezen uit het ruime aanbod van voordelige prijzen en vertrekpunten. Reserveringsgegevens kunnen zelfs rechtstreeks naar de mobiele telefoon van een klant worden verzonden.

megabus.com lanceert haar nieuwe dienstregeling op 24 mei, de invoering van extra diensten naar zeven nieuwe Britse bestemmingen, inclusief Selkirk, Hawick en Galashiels in de Schotse Borders, alsmede Paignton en Torquay in Zuid-Devon. De nieuwe dienstregeling zal ook voor het eerst Carlisle bedienen en biedt een verscheidenheid aan nieuwe diensten van en naar Birmingham Airport.

Stagecoach Group geeft leiding aan een aantal van de meest erkende en voordeligste transportmerken in het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika. De dienst megatrain.com van het bedrijf biedt voordelige reizen per trein naar ongeveer 30 locaties in het Verenigd Koninkrijk, terwijl megabusplus.com de eerste voordelige geïntegreerde bus-treindienst van het land is.

Stagecoach is ook een van de grootste busmaatschappijen van het Verenigd Koninkrijk en rijdt met 7.000 bussen in ongeveer 100 dorpen en steden in het Verenigd Koninkrijk. Een recent onderzoek van de gerespecteerde onafhankelijke transportconsultants van TAS heeft uitgewezen dat Stagecoach aanzienlijk lagere forensen-, vrijetijds- en winkelprijzen biedt dan andere grote transportmaatschappijen in het Verenigd Koninkrijk, met prijzen die tot 30% goedkoper zijn.

DOELSTELLINGEN

Neem voor meer informatie contact op met Stagecoach Group Communications via 01738 442111 of e-mail media@stagecoachgroup.com.


INFORMATIE VOOR REDACTIES

Stagecoach Group
Stagecoach Group is een toonaangevende internationale groep voor openbaar vervoer, met uitgebreide activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. Het bedrijf heeft 30.000 medewerkers en rijdt met bus, touringcar, trein en tram.

megabus.com
megabus.com vervoert per jaar in het Verenigd Koninkrijk ​​meer dan 2 miljoen passagiers naar en van bijna 60 locaties. In Noord-Amerika verbindt megabus.com 30 steden in het Midden-Westen en het Noord-Oosten van de Verenigde Staten en locaties in Canada.

*Voor elke reservering wordt 50 p reserveringskosten in rekening gebracht.

 

Terug naar hoofdlijst