Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

Op reizen binnen het Verenigd Koninkrijk en naar/vanuit Ierland mag één kind dat jonger is dan 3 jaar en geen zitplaats bezet gratis reizen met een volwassene waarvoor wordt betaalt.

Voor alle andere reizen moeten alle passagiers, inclusief kinderen en baby's jonger dan 3 jaar, een kaartje kopen.

Aantal passagiers dat met een Schotse kortingskaart reist. Geldig voor kortingsreizen die geheel binnen Schotland worden gemaakt.

Aantal passagiers dat reist met een NUS Extra card. Alleen geldig voor reizen binnen het Verenigd Koninkrijk.

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.

megabus.com biedt alternatief vervoer voor passagiers die hinder ondervinden van het ontregelde vliegverkeer

 
 

15/04/2010

  • Aanbieder van voordelige busreizen houdt extra voertuigen stand-by
  • Onderneming ziet vraag naar vervoer over de grens toenemen


megabus.com, de marktleider op het gebied van voordelige busreizen in het Verenigd Koninkrijk, zet extra voertuigen in op de intercitydiensten over de grens om passagiers te helpen die hinder ondervinden van de problemen op de Britse luchthavens.

Stagecoach Group, die al voordelige busdiensten biedt vanaf £ 1, houdt extra voertuigen achter de hand na het ervaren van een toename van het aantal passagiers dat een grensoverschrijdende reis boekt.

Alle vluchten binnen het Verenigd Koninkrijk zijn op dit moment geannuleerd doordat as afkomstig van een vulkaanuitbarsting op IJsland het Britse luchtruim is binnengedrongen, waardoor passagiers zijn gestrand.

Ian Laig, Operations Manager bij megabus.com, zei: "We houden het aantal boekingen dat binnenkomt nauwlettend in de gaten en hebben vandaag al extra bussen ingezet om te voldoen aan de vraag van klanten die niet konden vliegen.

"We zullen zo veel voertuigen als nodig inzetten om te kunnen blijven voldoen aan de vraag van passagiers en ons best blijven doen om Groot-Brittannië in beweging te houden."

megabus.com-passagiers moeten vooraf boeken Een reservering kan tot 15 minuten voor vertrek worden gedaan, hetzij online op www.megabus.com, door te bellen met 0900 160 0900 of een bezoek te brengen aan het kaartjesloket op busstations waar diensten van megabus.com worden aangeboden.

DOELSTELLINGEN

INFORMATIE VOOR REDACTIES

Stagecoach Group
Stagecoach Group is een toonaangevende internationale groep voor openbaar vervoer, met uitgebreide activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. Het bedrijf heeft 30.000 medewerkers en rijdt met bus, touringcar, trein en tram.

Neem voor meer informatie contact op met:

Lindsay Reid
Manager Corporate Communications
Stagecoach Group
10 Dunkeld Road
Perth
PH1 5TW
Telefoon: 01738 442111
Fax: 01738 443076
Mobiel: 07500 446896
e-mail: lindsay.reid@stagecoachgroup.com

Terug naar hoofdlijst