Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

Op reizen binnen het Verenigd Koninkrijk en naar/vanuit Ierland mag één kind dat jonger is dan 3 jaar en geen zitplaats bezet gratis reizen met een volwassene waarvoor wordt betaalt.

Voor alle andere reizen moeten alle passagiers, inclusief kinderen en baby's jonger dan 3 jaar, een kaartje kopen.

Aantal passagiers dat met een Schotse kortingskaart reist. Geldig voor kortingsreizen die geheel binnen Schotland worden gemaakt.

Aantal passagiers dat reist met een NUS Extra card. Alleen geldig voor reizen binnen het Verenigd Koninkrijk.

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.
 

megabus.com voert diensten uit naar Amiens, Parijs, Brussel en Amsterdam

 

megabus.com voert nu diensten uit tussen het Verenigd Koninkrijk en Amiens, Parijs, Brussel en Amsterdam met twee diensten per dag in beide richtingen.

Bovendien zijn er nog twee aanvullende diensten per dag in beide richtingen die Parijs, Brussel en Amsterdam met elkaar verbinden.

Via boekingen zijn alle 4 bestemmingen beschikbaar vanaf veel punten in het Verenigd Koninkrijk met een overstap bij London Victoria Coach Station. Passagiers zullen voor vertrek moeten inchecken en paspoortinformatie moeten verstrekken voor zij aan boord gaan van de bus in het busstation Victoria voor de overtocht naar het vasteland vanaf Dover of Ramsgate naar Calais of Amiens. Ongeacht de haven van aankomst in Frankrijk zullen alle diensten Amiens aandoen om passagiers te laten in- en uitstappen.

Boeken (alleen in Sterling) kan online, per telefoon op nummer 0900 1600900 zondag - zaterdag 07:00 tot 22:00 (Dienst uitgevoerd door Journeycall Ltd. Kosten 61 p per minuut met een vaste lijn van BT, bellen met mobiel of ander netwerk kan duurder zijn) of bij een agentschap van megabus.com.

Bij elke aankomst en elk vertrek van megabus.com in alle 4 bestemmingen wordt de klant zowel in vloeiend Engels als in de lokale taal geholpen door een agent van megabus.com.