Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.

megabus.com bedient Boulogne, Parijs, Brussel en Amsterdam

 

megabus.com rijdt nu met twee diensten per dag in beide richtingen tussen Groot-Brittannië en Boulogne, Parijs, Brussel en Amsterdam.
Bovendien zijn er nog twee aanvullende diensten per dag in beide richtingen die Parijs, Brussel en Amsterdam met elkaar verbinden.

Via boekingen zijn alle 4 bestemmingen beschikbaar vanaf veel punten in het Verenigd Koninkrijk met een overstap bij London Victoria Coach Station. Passagiers zullen moeten inchecken en paspoortinformatie moeten verstrekken voor zij aan boord gaan van de bus op Victoria Coach Station voor vertrek voor de overtocht naar het vasteland via ofwel Dover of Ramsgate naar ofwel Calais of Boulogne. Ongeacht de haven van aankomst in Frankrijk zullen alle diensten Boulogne aandoen om passagiers te laten in- en uitstappen.

Boeken (alleen in Sterling) kan online, per telefoon op nummer 0900 1600900 zondag - zaterdag 07:00 tot 22:00 (Dienst uitgevoerd door Journeycall Ltd. Kosten 61 p per minuut met een vaste lijn van BT, bellen met mobiel of ander netwerk kan duurder zijn) of bij een agentschap van megabus.com.

Bij elke aankomst en elk vertrek van megabus.com in alle 4 bestemmingen wordt de klant zowel in vloeiend Engels als in de lokale taal geholpen door een agent van megabus.com.