Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.

Bus naar Manchester

 
manchester

Ontdek Manchester met Megabus

Manchester betekent voor iedereen iets anders: de stad waar je 24 uur kunt feesten, een actieve bestemming voor gezinnen, een toevluchtsoord voor cultuurliefhebbers en het centrum voor de nieuwste modetrends. Welke kant van Manchester u ook trekt, Megabus brengt u naar het middelpunt van de actie zonder dat het een vermogen kost.

Krijg de kinderen in beweging in één van de gezinsattracties van de stad of trek naar de nabij gelegen Pennines voor wat heerlijke frisse lucht. Maar ook voor de nachtbrakers is er keuze genoeg met de talloze bars, locaties met live muziek en nachtclubs, die ervoor hebben gezorgd dat Manchester een populaire bestemming is geworden binnen de muziekscene.

Ga helemaal op in de vele kunstgalerijen en musea waar de rol van Manchester in het industriële tijdperk met trots wordt getoond. Speciale hoogtepunten zijn The Lowry, The People's History Museum en de Imperial War Museum North. En voor sportfans zou geen enkel bezoek aan Manchester compleet zijn zonder een rondleiding door Old Trafford.

megabus is also proud to be the official supplier of Silverstone-bussen naar het Silverstone Circuit, zodat u de bus kunt nemen van Manchester naar dit wereldberoemde racecircuit om een groot aantal snelle evenementen bij te wonen.

Boek een goedkoop buskaartje naar deze levendige moderne metropool en ga direct naar het middelpunt van de actie. Travelling with megabus, so many Manchester attractions are yours to explore.

Vanuit Manchester naar Europa reizen

Zin in een paar daagjes weg, maar kunt u zich geen hoge prijzen veroorloven? Catch a megabus from Manchester to top European destinations for a fraction of the cost. Er zijn verbindingen vanuit Engeland naar Parijs, Brussel, Amsterdam en Boulogne, dus misschien geniet u binnenkort van een ontspannen citytrip in het buitenland.

Met de bus naar Manchester

Waarvandaan u ook vertrekt in het Verenigd Koninkrijk, wij zorgen ervoor dat u makkelijk op de bus naar Manchester kunt stappen. Enjoy low fares, regular services and a modern fleet of air-conditioned, comfortable coaches with all the conveniences you need - and that's not to mention the free Wi-Fi* available on selected routes.

De bus naar Manchester komt aan op en vertrekt van het Shudehill overstapstation, dat vanaf elke plek in de stad gemakkelijk te vinden is. Het busstation bevindt zich dicht bij het Arndale Shopping Centre en de Printworks, een locatie voor live muziek. Het is ook dicht bij het Victoria Train Station en is heel handig vastgebouwd aan het Metrolink Station.

Remember you can boek online or by phone and since megabus is ticket free, all you need is your reservation number to show the driver as you board.

Bekijk onze voordeligste prijzen en boek uw bus naar Manchester.

Boek uw tickets vandaag voor maar £ 1 + 50 p reserveringskosten per stuk op de volgende routes:

Manchester naar Londen

van Londen naar Manchester

Manchester naar Leeds

Leeds naar Manchester

Manchester naar Liverpool

Liverpool naar Manchester

Stap op de bus naar één van de populairste steden van Noord-Engeland en stap uit in Manchester voor een avondje, weekend of hele week vol plezier en avontuur. Whether you're travelling from London to Manchester or heading down from the north, catch a coach to Manchester with megabus and you can rely on cheap fares and reliable service.

*Subject to availability.