Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

Op reizen binnen het Verenigd Koninkrijk en naar/vanuit Ierland mag één kind dat jonger is dan 3 jaar en geen zitplaats bezet gratis reizen met een volwassene waarvoor wordt betaalt.

Voor alle andere reizen moeten alle passagiers, inclusief kinderen en baby's jonger dan 3 jaar, een kaartje kopen.

Aantal passagiers dat met een Schotse kortingskaart reist. Geldig voor kortingsreizen die geheel binnen Schotland worden gemaakt.

Aantal passagiers dat reist met een NUS Extra card. Alleen geldig voor reizen binnen het Verenigd Koninkrijk.

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.
 

Goedkope busreizen van Manchester naar Londen

 
LONDON CMS IMAGE

Verwen uzelf met een bezoek aan Londen met Megabus deze winter en ervaar de bruisende atmosfeer in de meest bezochte stad in het VK. Met onze geweldige aanbiedingen boekt u gemakkelijk een goedkope bus naar Londen, waardoor u meer geld overhoud om uit te geven aan een West End Show, een sightseeing tour of winkelen.

Verken Londen met Megabus

Met zitplaatsen beschikbaar vanaf slechts £ 1 + 50 p reserveringskosten was er nooit een betere tijd om per bus van Manchester naar Londen te reizen. Gebruik onze gemakkelijke online zoektool om dienstregelingen te bekijken en boek goedkope buskaarten, begin daarna met het boeken van uw trip naar de hoofdstad.

Ziet u uzelf als een cultuurfanaat? Waarom maakt u dan niet uw keuzen uit de verscheidene theatervoorstellingen, evenals de beroemde bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Kijk door de poorten die leiden tot de residentie van de premier in Downing Street, zie met eigen ogen de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace of bezichtig de stad in vogelperspectief van de top van London Eye.

Als alternatief kunt u de dag slenterend in de fantastische winkelgebieden van de Big Smoke doorbrengen. Van de fashion winkels op Oxford Street tot de onafhankelijke kramen en boutiekjes in Camden Market, Londen biedt een unieke winkel ervaring.

Boek een goedkope bus naar Londen

Naast de laagste tarieven, kunt u ook genieten van gratis Wi-Fi aan boord op geselecteerde routes (afhankelijk van beschikbaarheid), plus een bagagevrijstelling van 20 kg.