Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

Op reizen binnen het Verenigd Koninkrijk en naar/vanuit Ierland mag één kind dat jonger is dan 3 jaar en geen zitplaats bezet gratis reizen met een volwassene waarvoor wordt betaalt.

Voor alle andere reizen moeten alle passagiers, inclusief kinderen en baby's jonger dan 3 jaar, een kaartje kopen.

Aantal passagiers dat met een Schotse kortingskaart reist. Geldig voor kortingsreizen die geheel binnen Schotland worden gemaakt.

Aantal passagiers dat reist met een NUS Extra card. Alleen geldig voor reizen binnen het Verenigd Koninkrijk.

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.
 

Goedkope busreis van Manchester naar Liverpool

 
Bus naar Liverpool

Reis met Megabus goedkoop per bus van Manchester naar Liverpool.

Maak de korte trip over de M62 met onze moderne vloot van bussen en breng de dag of het weekend door in Merseyside.

Ontdek Liverpool nu met Megabus

Manchester en Liverpool zijn twee van Noord Engeland's meest fascinerende steden, dus waarom profiteert u niet van onze goedkope bussen naar Liverpool en zie de stad met eigen ogen.

Ontdek de geweldige culturele attracties van de stad, zoals het bekroonde Beatles Story museum. Ga terug in de tijd en leer over de opkomst van de wereldberoemde band, bewonder recreaties van de beroemde Abbey Road studio en een groot aantal foto's en aandenkens.

En terwijl u zich toch op de culturele route begeeft, vergeet niet een bezoek te brengen aan de grootste collectie moderne kuns in het Verenigd Koninkrijk in de Tate Modern gallery.

Ook winkelfanaten komen niks tekort met het charmante Albert Dock gebied dat perfect is voor een koud drankje en een hapje eten in de avond.

En als u ook 's nachts niet van ophouden weet, zoek de Cavern Club eens op - het iconische muziek podium waar The Beatles voor het eerst optraden 50 jaar geleden. Tot vandaag de dag is het één van de beste podia voor live muziek in de stad gebleven; perfect voor een drankje 's nachts en een sing-along.

Geniet van een goedkope busreis naar Liverpool

Boek vandaag nog om er zeker van te zijn dat u onze fantastische aanbiedingen met tarieven vanaf slechts £ 1 + 50 p reserveringskosten niet misloopt.