Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

Op reizen binnen het Verenigd Koninkrijk en naar/vanuit Ierland mag één kind dat jonger is dan 3 jaar en geen zitplaats bezet gratis reizen met een volwassene waarvoor wordt betaalt.

Voor alle andere reizen moeten alle passagiers, inclusief kinderen en baby's jonger dan 3 jaar, een kaartje kopen.

Aantal passagiers dat met een Schotse kortingskaart reist. Geldig voor kortingsreizen die geheel binnen Schotland worden gemaakt.

Aantal passagiers dat reist met een NUS Extra card. Alleen geldig voor reizen binnen het Verenigd Koninkrijk.

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.
 

Goedkope busreizen van Manchester naar Leeds

 
Bus naar Leeds

Neem de bus vanuit Manchester naar Leeds en verken een breed scala aan fantastische attracties, van het bruisende nachtleven van de stad tot z'n musea, gallerijen en winkel voorzieningen.

Ontdek Leeds nu met Megabus

Leeds is de thuisbasis van een verscheidenheid aan theaters en muziek podia, zoals het Leeds Grand Theatre & Opera House wat de thuis basis is van het Northern Ballet Theatre. In The Howard Assembly Room is, ondertussen, het beste van de Opera North te bezichtigen.

Naast de creatieve atmosfeer biedt Leeds ook meer dan genoeg attracties voor het hele gezin. Het Leeds City Museum houdt een aantal gevarieerde permanente en tijdelijke tentoonstellingen, terwijl het Abbey House Museum u de kans biedt om de sfeer van oude Victoriaanse straatjes, winkeltjes en huizen te ervaren.

De winkelvoorzieningen in het stadscentrum zijn perfect voor een dagje shopping therapie. Hier vind u een aantrekkelijke mix van designer winkels, merkwinkels en marktkramen allemaal op loopafstand van elkaar. Misschien wilt u een bezoek brengen aan Trinity Leeds - het nieuwe winkelcentrum in de stad, compleet met meer dan 120 winkels, cafetaria's, restaurants en een spectaculair glazen dak.

Wie graag wilt proeven van de beroemde Yorkshire Ale kan kiezen uit een breed scala aan restaurants, pubs en clubs. Feest de hele nacht door in één van de hot spots op Call Lane, of geniet van muziek in de O2 Academy.

Boek goedkope busreizen naar Leeds

Boek uw zitplaats vanaf £ 1 + 50 p reserveringskosten en begin vandaag met het plannen van uw dag, weekend of week vol plezier in Leeds.