Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

Op reizen binnen het Verenigd Koninkrijk en naar/vanuit Ierland mag één kind dat jonger is dan 3 jaar en geen zitplaats bezet gratis reizen met een volwassene waarvoor wordt betaalt.

Voor alle andere reizen moeten alle passagiers, inclusief kinderen en baby's jonger dan 3 jaar, een kaartje kopen.

Aantal passagiers dat met een Schotse kortingskaart reist. Geldig voor kortingsreizen die geheel binnen Schotland worden gemaakt.

Aantal passagiers dat reist met een NUS Extra card. Alleen geldig voor reizen binnen het Verenigd Koninkrijk.

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.
 

Bagagevrijstelling

 

megabus.com controleert geen bagage en geeft geen ontvangstbewijzen af voor bagage die door de passagier met de bus wordt vervoerd.

Het maakt ons niet uit waarin uw bagage is verpakt, wij verlangen alleen dat het niet meer weegt dan 20 kg en niet groter is dan een standaard 'grote' koffer. De maximale afmeting van één koffer is 200 cm (breedte + hoogte + diepte).

U mag ook twee of drie koffers meenemen, als ze maar niet meer ruimte innemen dan één koffer van deze afmetingen of meer wegen dan het maximale gewicht van 20 kg als de bagage wordt samengevoegd.

U mag ook een klein stuk handbagage meenemen aan boord en dat moet ofwel op uw schoot of onder de stoel voor u passen. Houd er rekening mee dat, wanneer u met meer bagage wilt reizen dan een standaardkoffer en een klein bagagestuk dat op schoot of onder de stoel voor u past, er items kunnen worden geweigerd.

Voor passagiers reizend tussen Glasgow en Londen kan een toeslag van £ 5 per stuk extra bagage gelden.

Passagiers die reizen met diensten van megatrain.com mogen per persoon twee stuks bagage meenemen.

bagage