Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.

Bagagevrijstelling

 

megabus.com controleert geen bagage en geeft geen ontvangstbewijzen af voor bagage die door de passagier met de bus wordt vervoerd.

Het maakt ons niet uit waarin uw bagage is verpakt, wij verlangen alleen dat het niet groter is dan een standaard 'grote' koffer en niet meer weegt dan 25 kg.

U kunt ook twee middelgrote koffers meenemen met een gezamenlijk gewicht van 25 kg of drie kleine tassen met een gezamenlijk gewicht van 25 kg.

U mag ook een klein stuk handbagage meenemen aan boord en dat moet ofwel op uw schoot of onder de stoel voor u passen. Houd er rekening mee dat, wanneer u met meer bagage wilt reizen dan een standaardkoffer en een klein bagagestuk dat op schoot of onder de stoel voor u past, er items kunnen worden geweigerd.

Voor passagiers reizend tussen Glasgow en Londen kan een toeslag van £ 5 per stuk extra bagage gelden.

Passagiers die reizen met diensten van megatrain.com mogen per persoon twee stuks bagage meenemen.

banner van ons bagagebeleid