Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.
 

Met de bus naar Londen

 
Londen

Ontdek Londen met Megabus

Dwaal door de historische straten van Londen en ervaar een onstuimige mix van cultuur en oudheid, aangevuld met het levendige nachtleven van de grote stad. Met de schitterende shows van het West End en de trendy restaurants, cafés en bars van Soho, biedt Londen elke bezoeker wel iets dat boeit en inspireert.

Wie van shoppen houdt, kan uren snuffelen in de koopjes van Camden Market of naar Oxford Street gaan voor de grote merken. Verder kunnen filmfanaten premières bijwonen aan Leicester Square en wellicht een glimp opvangen van een of meer filmsterren op het rode tapijt.

Reizen met megabus

Reizen naar Londen vanuit de meeste delen van het Verenigde Koninkrijk is heel eenvoudig online of telefonisch te boeken.

Maak uw reis naar Londen met een bus uit onze moderne vloot, met gratis wifi en een bagagevrijstelling van 25 kg naast een stuk handbagage. Boek vandaag nog uw bus naar Londen, zodat u al snel de bezienswaardigheden en geluiden van een van de opwindendste steden van Europa kunt gaan ontdekken.

*Afhankelijk van de beschikbaarheid.