Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.

Goedkope busreis van Londen naar Manchester

 
manchester

Ontdek één van de meest bruisende steden van Noord Engeland door deze winter de bus te nemen van Londen tot Manchester met Megabus.

Trakteer uzelf op een vakantie in een noordelijke stad en geniet van goedkope busreizen, met veel zitplaatsen op onze Manchester bussen beschikbaar vanaf slechts £ 1 + 50 p reserveringskosten.

Ontdek Manchester

In Manchester vind u enkele van de beste winkelbestemmingen in het Verenigd Koningkrijk, een bruisend nachtleven en een indrukwekkende verzameling musea en attracties. Dus waarom pakt u niet de bus vanuit Londen om één van de meest bezochte steden in het VK met eigen ogen te zien?

Als u gek bent op shoppen, dan voelt u zich zeker thuis in het winkel paradijs dat Manchester is. Ga het 200-tal winkels af in The Arndale Centre; één van de grootste winkelcentra in Europa. Het Trafford Centre aan de rand van de stad mag ook niet overgeslagen worden; evenals de enkele honderden winkels, is er een uitgebreid voedsel- en recreatiegebied wat een gigantisch cruiseschip nabootst.

Voetbalsupporters zijn, natuurlijk, goed bekend met de twee beroemde clubs uit Manchester: City en United. Als u geen wedstrijdkaartjes kan bemachtigen, zal een rondleiding door het stadion op het terrein van één van beide clubs u een unieke blik op hun geschiedenis bieden. Of ga naar het National Football Museum en dompel je onder in het verleden, heden en de toekomst van deze mooie sport.

En als u verlangt naar een biertje na de wedstrijd of om onder het genot van een verfrissende cocktail bij te komen van een dag winkelen, is er geen gebrek aan levendige restaurants en bars om uit te kiezen.

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u kunt vertrouwen op Megabus voor goedkope buskaarten en een comfortabele reis van Londen naar Manchester.