Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

Op reizen binnen het Verenigd Koninkrijk en naar/vanuit Ierland mag één kind dat jonger is dan 3 jaar en geen zitplaats bezet gratis reizen met een volwassene waarvoor wordt betaalt.

Voor alle andere reizen moeten alle passagiers, inclusief kinderen en baby's jonger dan 3 jaar, een kaartje kopen.

Aantal passagiers dat met een Schotse kortingskaart reist. Geldig voor kortingsreizen die geheel binnen Schotland worden gemaakt.

Aantal passagiers dat reist met een NUS Extra card. Alleen geldig voor reizen binnen het Verenigd Koninkrijk.

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.
 

Liverpool naar Manchester vanaf slechts £ 1 + 50 p reserveringskosten

 
manchester

Of u nou van plan bent om naar Manchester te gaan voor een dagje, een weekend of langer, onze onovertroffen prijzen maken het voor u mogelijk om goedkoop en comfortabel te reizen in onze moderne bussen.

Ontdek Manchester

Manchester's nabije ligging ten opzichte van Liverpool maakt het een ideale bestemming om er even tussenuit te gaan, of u nou alleen reist, met vrienden of met de hele familie.

En als u eventuele jonge reizigers wilt vermaken, is Play Factore in het Trafford Centre het juiste kaartje. Het grootste speelcentrum in het VK beslaat meer dan 26.000 feet en biedt onder andere een 40 meter lange glijbaan, go karts en 's werelds hoogste speeltoestel.

Verder heeft Manchester een breed scala aan museums, live muziek podia en een bruisend nachtleven. Van kleine live muziek vestigingen, zoals Antwerp Mansion, tot de grootschalige Manchester Arena, er is altijd een groot aantal optredens te zien met opkomende bands en reeds bekende artiesten.

Fijnproevers zullen er ook genoeg redenen tot vrolijkheid vinden, aangezien de stad een broeinest is voor de top van de internationale keuken. Chinatown in Manchester is na Londen de grootste in het VK en het stikt er van de goede restaurants, terwijl de beroemde 'Curry Mile' is gevoerd met een aantal van 's lands beste curry huizen.

De stad is ook beroemd om zijn topklasse winkels, en dankzij onze 20kg bagagevrijstelling kunt u zorgeloos uw tassen vullen, wetende dat u ze zo in onze bagageruimte kwijt kunt.

Goedkope busreis naar Manchester

Talloze zitplaatsen zijn beschikbaar tegen de laagste prijzen, met tarieven vanaf slechts £ 1 + 50 p reserveringskosten.

Boek uw busreis naar Manchester met Megabus vandaag nog