Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

Op reizen binnen het Verenigd Koninkrijk en naar/vanuit Ierland mag één kind dat jonger is dan 3 jaar en geen zitplaats bezet gratis reizen met een volwassene waarvoor wordt betaalt.

Voor alle andere reizen moeten alle passagiers, inclusief kinderen en baby's jonger dan 3 jaar, een kaartje kopen.

Aantal passagiers dat met een Schotse kortingskaart reist. Geldig voor kortingsreizen die geheel binnen Schotland worden gemaakt.

Aantal passagiers dat reist met een NUS Extra card. Alleen geldig voor reizen binnen het Verenigd Koninkrijk.

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.
 

Goedkope busreis van Leeds naar Manchester

 
manchester
Maak de korte busreis vanuit Leeds naar Manchester met Megabus vanaf £ 1 + 50 p reserveringskosten.

Ontdek Manchester met Megabus

Wie houdt er niet van Manchester? De stad die ons legendarische bands bracht, zoals The Smiths en The Stone Roses, biedt nog steeds een breed scala aan culturele evenementen, fantastische attracties en een bruisend nachtleven.

Dankzij Megabus, kunt u genieten van een comfortabele busreis tussen de twee steden tegen de laagste prijzen. Reizen is geldig tot 29 maart, dus waarom zou u uw reis niet plannen rond het Manchester Irish Festival; een twee weken durende viering van alles wat Iers is met als hoogtepunt één van de grootste en meest spectaculaire St Patrick's Day parades in het VK.

Natuurlijk, er is altijd meer dan genoeg plezier te beleven onafhankelijk van wanneer u de stad bezoekt. Aan attracties voor families zijn er onder andere het prachtige Sea Life centrum, dat meer dan 5.000 waterdieren huist, waaronder haaien en octopussen.

Het Legoland Discovery Centre in het Trafford Centre is ook zeker een bezoek waard, met bouw workshops, 3D bioscoop en een overdekte speeltuin. Er zijn zelfs spectaculaire Lego recreaties van beroemde bezienswaardigheden, waaronder Manchester Town Hall en Coronation Street, te zien.

Boek uw goedkope busreis vandaag nog

Megabus is verheugd om zitplaatsen aan te bieden op onze Manchester bussen vanaf slechts £ 1 + 50 p reserveringskosten per stuk. Boek uw kaartje vandaag nog en geniet van een goedkope en comfortabele busreis van Leeds naar Manchester.