Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.
 

Bus naar Glasgow

 
Banner Glasgow

 

Artistiek, spannend en vol leven - Glasgow is een populaire hotspot met fijn publiek en beschikt over een van de beste muziekscenes in het Verenigd Koninkrijk. Of u nu op zoek bent naar vintage modeboetieks of naar levendige ambachtelijke bierbars, pak de bus naar Glasgow en maak u klaar voor een onvergetelijke reis.

Stap in een van de acht bussen die dagelijks van Londen naar Glasgow rijden en laat Megabus u naar de tweede stad van Schotland vervoeren.

Raak verknocht aan Glasgow

Als u op zoek bent naar nachtclubs en optredens in overvloed, zal Glasgow u zeker niet teleurstellen. Een aantal van de beste dj's van het land draait hier, terwijl de schitterende lokale bevolking zich op de dansvloer vertoont. Glasgow is ook de thuisbasis van verschillende muziekinstituten, zoals de beroemde King Tut's Wah Wah Hut, waar Oasis en Glasvegas werden ontdekt.

Glasgow heeft ook een artistieke kant en u kunt er uren dwalen langs de eindeloze exposities van Kelvingrove Art Gallery and Museum. Bezoek de kleurrijke Byres Road om te snuffelen tussen de snuisterijen en vintagespullen in de Aladdin's grotachtige tweedehandswinkels en drink daarna een cocktail op de feeëriek verlichte Ashton Lane.

Naar Glasgow met Megabus

Reis naar Glasgow met Megabus en profiteer van goedkope prijzen in combinatie met betrouwbare, frequente diensten. Stap aan boord van onze vloot van moderne bussen, waarin u gratis gebruik kunt maken van Wi-Fi en profiteert van 25 kg bagagevrijstelling naast 1 stuk handbagage.

Boek telefonisch of online en vergeet niet te kijken bij 'We zijn dol op woensdagen' voor prijzen naar Glasgow vanaf slechts £ 5.