Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

Op reizen binnen het Verenigd Koninkrijk en naar/vanuit Ierland mag één kind dat jonger is dan 3 jaar en geen zitplaats bezet gratis reizen met een volwassene waarvoor wordt betaalt.

Voor alle andere reizen moeten alle passagiers, inclusief kinderen en baby's jonger dan 3 jaar, een kaartje kopen.

Aantal passagiers dat met een Schotse kortingskaart reist. Geldig voor kortingsreizen die geheel binnen Schotland worden gemaakt.

Aantal passagiers dat reist met een NUS Extra card. Alleen geldig voor reizen binnen het Verenigd Koninkrijk.

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.

MEGABUS.COM BIEDT 10.000 GRATIS ZITPLAATSEN AAN IN WINTERACTIE

 
 

24 okt 2012

• Busmaatschappij lanceert gratis zitplaatsen voor reizen in Engeland en Wales
• Gratis zitplaatsen kunnen nu worden geboekt op
www.megabus.com*

Toonaangevende budgetcoachaanbieder megabus.com helpt de winterblues te verslaan door het aanbieden van duizenden gratis zitplaatsen op haar diensten.

De voordelige vervoerder - die deel uitmaakt van Stagecoach Group - biedt meer dan 10.000 gratis zitplaatsen aan op de busnetten in Engeland en Wales tussen 14 januari en 28 februari 2013 in een grote weggeefactie.

De vrije plaatsen zijn beschikbaar voor reizen van maandag-donderdag, elke week tijdens de actieperiode en kunnen nu worden geboekt door een bezoek te brengen aan de website megabus.com www.megabus.com*

megabus.com biedt tarieven vanaf slechts £ 1 (plus 50 p reserveringskosten) en rijdt naar tientallen bestemmingen in Engeland en Wales, naar zowel grote steden als kleinere steden, waaronder Newcastle, Bristol , Manchester, Preston, Londen, Birmingham, Norwich, Swindon, Plymouth, Newport, Swansea en Pembroke Dock, van waar passagiers met de veerboot kunnen reizen naar Rosslare in Ierland.

General Manager van megabus.com Ian Laing zei: "Iedereen houdt van een koopje en we hopen dat deze enorme zitplaatsweggeefactie onze passagiers zal helpen de winterblues te verslaan. We hebben een trouwe klantenkring en we zijn blij hen deze speciale promotie aan te bieden . Wij hopen ook nieuwe klanten aan te moedigen om onze diensten uit te proberen en een overstap te maken naar groenere, slimmere en voordeligere busreizen.

megabus.com werd in 2003 geïntroduceerd in het Verenigd Koninkrijk en heeft reizen met de bus radicaal veranderd, doordat het prijzen biedt vanaf slechts £ 1 (plus 50 p reserveringskosten) via een eenvoudig online reserveringssysteem. Bijna vijf miljoen passagiers maken nu elk jaar gebruik van diensten van megabus.com in het Verenigd Koninkrijk, die naar 60 locaties in het hele land rijden.

In 2006, introduceerde Stagecoach megabus.com in Noord-Amerika, waar meer dan 18 miljoen passagiers ervan gebruik maakten voor 90 locaties.

Meer informatie over diensten van megabus.com en over de algemene voorwaarden van de zitplaatsweggeefactie is te vinden op www.megabus.com

DOELSTELLINGEN

Neem voor persvragen contact op met Stagecoach Group Communications via 01738 442111 of stuur een e-mail naar: media@stagecoachgroup.com

INFORMATIE VOOR REDACTIES

• *De 50 p reserveringskosten gelden ook voor zitplaatsen geboekt via de actie.
• Alle algemene voorwaarden van de actie vindt u via de volgende link
http://megabus.com/winteruitverkoopvoorwaarden

Terug naar hoofdlijst