Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

Op reizen binnen het Verenigd Koninkrijk en naar/vanuit Ierland mag één kind dat jonger is dan 3 jaar en geen zitplaats bezet gratis reizen met een volwassene waarvoor wordt betaalt.

Voor alle andere reizen moeten alle passagiers, inclusief kinderen en baby's jonger dan 3 jaar, een kaartje kopen.

Aantal passagiers dat met een Schotse kortingskaart reist. Geldig voor kortingsreizen die geheel binnen Schotland worden gemaakt.

Aantal passagiers dat reist met een NUS Extra card. Alleen geldig voor reizen binnen het Verenigd Koninkrijk.

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.

MEGABUS.COM LANCEERT EUROPESE WEBSITES OM BUSDIENSTEN OVER HET KANAAL TE PROMOTEN

 
 

01 nov 2012

  • Nieuwe Frans- en Nederlandstalige websites verkopen in Euros
  • Voordelige Europadiensten leveren populaire

Toonaangevende voordelige busmaatschappij megabus.com lanceerde nieuwe Europese websites om het mensen makkelijker te maken haar diensten aan weerszijden van Het Kanaal te boeken.

Europese passagiers die een bezoek brengen aan www.megabus.com kunnen nu gebruikmaken van nieuwe Frans- en Nederlandstalige websites en van de oorspronkelijke websites in het Engels.

De nieuwe Europese websites verkopen ook in Euros, zodat het voor passagiers aan de overkant van Het Kanaal eenvoudiger wordt een voordeelkaartje te bemachtigen.

Stagecoach Group in Perth is in april dit jaar gestart met een nieuw netwerk van goedkope busdiensten van het VK naar het vasteland van Europa, overdag en 's nachts rijden busdiensten tussen het belangrijkste knooppunt van de groep in Londen en bestemmingen in Frankrijk, België en Nederland en zitplaatsen worden aangeboden vanaf maar £ 1 of 1 €1.

Passagiers kunnen reizen naar Parijs, Brussels, Amsterdam en Boulogne met een £ 2,5m vloot van uitstekende bussen uitgerust met gratis wifi en toiletten. Er is ook een speciale dienst Parijs-Brussel-Amsterdam en via het verbindingspunt op London Victoria Coach Station is doorreizen naar en van locaties in Schotland, Engeland en Wales mogelijk.

Tot nu toe konden klanten in Frankrijk, België en Nederland kaartjes boeken via een netwerk van erkende reisbureaus en de Europese diensten van megabus.com hebben bewezen populair te zijn bij passagiers aan beide zijden van Het Kanaal.

General Manager van megabus.com, Ian Laing, zei: "Meer en meer mensen kiezen ervoor om reizen over Het Kanaal te maken met de bus en deze nieuwe websites maken het nog gemakkelijker voor onze Europese klanten om hun kaartjes te boeken.

"Onze Europadiensten hebben brede belangstelling, bij gezinnen, studenten en toeristen. Via megabus.com kunnen mensen reizen met hoogwaardige, betrouwbare diensten, en met hun geld verder komen. We kijken ernaar uit nog meer mensen uit heel Europa aan te trekken op onze groenere, slimmere busdiensten."

megabus.com, de bekroonde voordelige reisorganisatie, verbindt al meer dan 60 locaties in het Verenigd Koninkrijk en meer dan 90 grote steden in de VS en Canada.

De busdienst met lage prijzen rijden in en uit het hart van de grote steden, vermijden zo extra transfers en wachten in verband met vliegreizen. De duidelijke en voordelige prijzen, zonder extra kosten voor bagage of luchthavenbelasting, contrasteert met die van de budgetluchtvaart die worden bekritiseerd om wat bovenop de basisprijs komt.

megabus.com werd in Schotland gelanceerd in 2003 en breidde uit naar de Verenigde Staten in 2006. De populaire dienst vervoert elk jaar 5 miljoen passagiers in het Verenigd Koninkrijk. Meer dan 20 miljoen klanten hebben met megabus.com in Noord-Amerika gereisd sinds de lancering in april 2006 en de dienst is snel gegroeid in de laatste 12 maanden.

Bezoek www.megabus.com om te boeken en informatie te vinden over diensten, haltes, dienstregelingen, aankomst- en vertrektijden en tarieven.

DOELSTELLINGEN

Neem voor persvragen contact op met Stagecoach Group Communications via 01738 442111 of stuur een e-mail naar media@stagecoachgroup.com

150 p of 50c reserveringskosten gelden voor alle reizen. Een paspoort, geldig tot na de datum van terugkeer, is vereist voor alle passagiers. Klanten zijn ook verplicht om alle relevante documenten bij zich te dragen die nodig zijn om te voldoen aan douane- en immigratie-, gezondheids- en andere regelingen.

Stagecoach Group
Stagecoach Group is een toonaangevende internationale groep voor openbaar vervoer, met uitgebreide activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. Het bedrijf heeft 35.000 medewerkers en rijdt met bus, touringcar, trein en tram. Bezoek www.stagecoach.com voor meer informatie.

megabus.com
megabus.com vervoert ongeveer 5 miljioen passagiers per jaar in het Verenigd Koninkrijk, en bereikt 60 locaties. In Noord-Amerika verbindt megabus.com meer dan 90 steden in de Verenigde Staten en Canada. Bezoek www.megabus.com voor meer informatie.

Informatie over Europese diensten van megabus.com:

Londen-Parijs/Parijs-Londen

Londen09302130Parijs23051045
Parijs18400700Londen07301900

Londen-Brussel-Amsterdam/Amsterdam-Brussel-Londen

Londen09002130Amsterdam21300820
Brussel18100610Brussel00301130
Amsterdam20500850Londen07301900

Parijs-Brussel-Amsterdam

Parijs2330-1100-
Brussel0400061015351810
Amsterdam0640085018102050

Amsterdam-Brussel-Parijs

Amsterdam0820110021302300
Brussel1130135000300200
Parijs-1810-0620

Instap- en uitstappunten voor nieuwe diensten van megabus.com in Europa

  • Amsterdam - Zeeburg P&R touringcarparkeerplaats aan de Zuiderzeeweg.
  • Boulogne - Gare de Maritime, Place de la Republique, dichtbij het centrum.
  • Brussel - Rue du Cardinal Mercier bij het centrale treinstation.
  • Parijs - Porte Maillot busparkeerplaats, naast het Palais de Congres de Paris.

Terug naar hoofdlijst