Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

Op reizen binnen het Verenigd Koninkrijk en naar/vanuit Ierland mag één kind dat jonger is dan 3 jaar en geen zitplaats bezet gratis reizen met een volwassene waarvoor wordt betaalt.

Voor alle andere reizen moeten alle passagiers, inclusief kinderen en baby's jonger dan 3 jaar, een kaartje kopen.

Aantal passagiers dat met een Schotse kortingskaart reist. Geldig voor kortingsreizen die geheel binnen Schotland worden gemaakt.

Aantal passagiers dat reist met een NUS Extra card. Alleen geldig voor reizen binnen het Verenigd Koninkrijk.

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.
 

Reis door Europa met flixbus

 
Megabus - Flixbus

U kunt nu vanaf Londen het vasteland van Europa verder verkennen met flixbus. Maak uw keuze uit de bruisende Belgische steden Brussel, Antwerpen of Gent. Verken Parijs, Toulouse en Amiens in Frankrijk. Maak een tripje naar Nederland om Amsterdam of Rotterdam te bezoeken Of kies voor het stijlvolle Milaan in Italië.

Al deze spannende Europese bestemmingen zijn te boeken op flixbus.com.

Bent u op zoek naar routes naar London, of geeft u er de voorkeur aan dichter bij huis in het Verenigd Koninkrijk te blijven, bekijk dan alle bestemmingen en vertrekpunten in het VK die bij ons te boeken zijn.