Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

Op reizen binnen het Verenigd Koninkrijk en naar/vanuit Ierland mag één kind dat jonger is dan 3 jaar en geen zitplaats bezet gratis reizen met een volwassene waarvoor wordt betaalt.

Voor alle andere reizen moeten alle passagiers, inclusief kinderen en baby's jonger dan 3 jaar, een kaartje kopen.

Aantal passagiers dat met een Schotse kortingskaart reist. Geldig voor kortingsreizen die geheel binnen Schotland worden gemaakt.

Aantal passagiers dat reist met een NUS Extra card. Alleen geldig voor reizen binnen het Verenigd Koninkrijk.

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.
 

Reis door Europa met megabus.com

 

We hebben de vleugels uitgeslagen en bieden nu reizen aan vanuit het Verenigd Koninkrijk naar een reeks opwindende Europese bestemmingen, zodat u gemakkelijk goedkoop naar Europa kunt reizen.

Kies uit bruisende Belgische steden zoals Brussel, Antwerpen of Gent. Ontdek Parijs, Toulouse en Amiens in Frankrijk. Maak een tripje naar Nederland voor Amsterdam en Rotterdam. Of ga stijl ophalen in Milaan, Italië. Vergeet niet Barcelona in Spanje. En daar stopt het niet. Zodra u op uw bestemming bent, zijn wij er als u uw reis verder voort wilt zetten. Denk aan Rome, Venetië, Lyon... de lijst loopt door.

Dit zijn slechts een paar van onze spannende Europese bestemmingen:

• Lille

• Rotterdam

• Parijs

• Brussel

• Gent

• Antwerpen

• Keulen

• Barcelona

• Toulouse

Met regelmatige, betrouwbare diensten die vertrekken van bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk zijn we de goedkoopste manier om te reizen naar Europa. En met een bij de prijs inbegrepen 20 kg bagagevrijstelling is er ook voldoende ruimte voor al uw reisbenodigdheden.

Reizen door Europa is eenvoudig met megabus.com

U kan reizen naar al onze Europese bestemmingen vanuit veel plaatsen in het Verenigd Koninkrijk, met een overstap op busstation London Victoria voordat u de oversteek maakt. U moet inchecken en uw paspoortgegevens verstrekken voordat u instapt op busstation Victoria, ter voorbereiding op de oversteek via Dover of Ramsgate naar Calais of Amiens.

U kunt online of telefonisch boeken via 0900 160 0900, 7 dagen in de week van 07.00 tot 22.00 (dienst wordt uitgevoerd door Journeycall Ltd. Gesprekken kosten 65 p per minuut met een vaste lijn van BT, de gesprekskosten kunnen met mobiele telefoon en via sommige andere netwerken hoger zijn). Of u kunt via een vertegenwoordiger van Megabus boeken.

Voor iedere bus van Megabus die aankomt in of vertrekt uit Londen, Parijs, Amsterdam, Keulen, Toulouse of Barcelona is een agent van Megabus aanwezig die zowel vloeiend Engels als de taal van het betreffende land spreekt om klanten te helpen en er zo voor te zorgen dat uw bezoek aan Europa goed begint.