Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.

Reis door Europa met Megabus

 

Megabus.com voert nu diensten uit vanuit het Verenigd Koninkrijk naar een reeks opwindende Europese bestemmingen, zodat u gemakkelijk goedkoop naar Europa kunt reizen.

Kies uit de bruisende Belgische steden Brussel, Antwerpen of Gent. Ontdek de prachtige steden Parijs, Toulouse en Amiens in Frankrijk, Amsterdam en Rotterdam in Nederland of ga met de megabus-dienst naar Keulen in Duitsland of Barcelona in Spanje.

Met regelmatige, betrouwbare diensten die vertrekken vanaf verschillende bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk is megabus.com de goedkoopste manier om naar Europa te reizen, en daarnaast heeft u een bij de prijs inbegrepen bagagevrijstelling van {[#0]} kg, die het inpakken eenvoudig maakt.

Reizen door Europa is eenvoudig met megabus.com

Doorboekingen naar alle Europese bestemmingen zijn beschikbaar vanaf veel plekken in het Verenigd Koninkrijk, met een overstap op busstation Victoria in Londen. Passagiers moeten voor het instappen in de bus bij busstation Victoria inchecken en paspoortgegevens verstrekken ter voorbereiding van de overtocht met de veerboot naar het vasteland via Dover of Ramsgate naar Calais of Amiens. Ongeacht de haven van aankomst in Frankrijk zullen alle diensten Amiens aandoen om passagiers te laten in- en uitstappen.

Boekingen (alleen in Sterling) kunnen online worden gedaan of telefonisch via 0900 160 0900, zondag - zaterdag 07:00 tot 22:00 (dienst uitgevoerd door Journeycall Ltd. Gesprekskosten 61 p per minuut met een vaste lijn van BT. De kosten voor mobiele en andere netwerken kunnen hoger zijn). Of u kunt via een vertegenwoordiger van Megabus boeken.

Dit zijn slechts een paar van onze spannende Europese bestemmingen:

Luxemburg

Lille

Rotterdam

Gent

Antwerpen

Keulen

Barcelona

Toulouse

Voor iedere bus van Megabus die aankomt in of vertrekt uit Londen, Parijs, Amsterdam, Keulen, Toulouse of Barcelona is een agent van Megabus aanwezig die zowel vloeiend Engels als de taal van het betreffende land spreekt om klanten te helpen en er zo voor te zorgen dat uw bezoek aan Europa goed begint.

Reserveer uw kaartje nu!