Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.
 

Bus naar Edinburgh

 
edinburgh banner

 

De majestueuze hoofdstad van Schotland trekt toeristen vanuit alle werelddelen en inspireert alle bezoekers met de aantrekkelijke aanblik van de fraaie oude stadskern, de opwindende geschiedenis en levendige festivals.

Bent u van plan een reis naar Edinburgh te maken, pak dan de Megabus voor goedkope prijzen, comfortabele bussen en betrouwbare service.

Edinburgh ontdekken

Edinburgh is een stad die van boven tot onder bomvol geschiedenis zit; van het oude kasteel dat zich hoog op een uitgedoofde vulkaan bevindt en opvallend boven de eronder liggende stad uittorent, tot de duisternis van de oude straten van Edinburgh die nu diep onder de grond liggen.

Bezoek de pubs en restaurants van de oude stad, waar Robert Burns en zijn tijdgenoten ooit vaste klant waren en waar u tegenwoordig kunt genieten van een pint bij het warme haardvuur of van traditionele haggis, neeps en tatties. Als u daar de moed voor hebt, neem dan deel aan een spooktocht om een glimp op te vangen van het donkere Edinburgh en om de macabere geschiedenis van de ondergrondse gewelven te leren kennen.

Edinburgh heeft een aantal restaurants met Michelin-sterren en een uitstekend aanbod van moderne eetgelegenheden, perfect voor fijnproevers. Ga naar de kust voor vers gevangen vis of geniet van een gezellig diner in de verfijnde nieuwe stad.

Reis naar Edinburgh met Megabus

Boek een bus naar Edinburgh bij Megabus en u krijgt goedkope prijzen, comfortabele bussen en betrouwbare diensten. Er vertrekken elke dag vier bussen vanuit Londen naar Edinburgh.

Relax aan boord van onze vloot van moderne bussen, waarin u gratis gebruik kunt maken van Wi-Fi* en profiteert van 25 kg bagagevrijstelling naast uw handbagage. Plan uw reis naar Edinburgh vandaag nog en koop goedkope buskaarten door online te boeken of via de telefoon.

*Afhankelijk van de beschikbaarheid.