Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

Alle passagiers inclusief kinderen en zuigelingen jonger dan 3 moeten een zitplaats boeken om te reizen.

Aantal passagiers dat met een Schotse kortingskaart reist. Geldig voor kortingsreizen die geheel binnen Schotland worden gemaakt.

Aantal passagiers dat reist met een NUS Extra card. Alleen geldig voor reizen binnen het Verenigd Koninkrijk.

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.
 

Met de bus naar Birmingham

 
Birmingham - afbeelding in kop

Neem de bus naar Birmingham en maak kennis met een levendige stad die zichzelf in de afgelopen jaren heeft vernieuwd. Ooit stond Birmingham bekend als de stad van de 1000 ambachten, tegenwoordig kunt u er in de betoverende winkels in het centrum winkelen tot u erbij neervalt en daarna de avond doorbrengen in de levendige pubs, clubs en bars.

Of u nu naar Birmingham reist vanaf Londen, Glasgow of Manchester, boek bij Megabus en u krijgt goedkope kaartjes en een soepel verlopende reis.

Ontdek Birmingham nu met Megabus

Birmingham heeft als stad veel te bieden; of u nu een romantisch weekend, een uitstapje met vriendinnen of een echt mannenweekend wilt, Birmingham is het helemaal.

Geniet van de volop aanwezige cultuur in de vele galeries en musea, en maak vervolgens een ontspannende wandeling door een van de weelderige groene parken van de stad. Later kunt u genieten van de gevarieerde muziek. Vergeet niet dat Black Sabbath, UB 40 en vele andere succesvolle acts uit deze stad komen.

Als u van winkelen houdt, ga dan naar het winkelcentrum Bullring of ga kijken wat er te vinden is in de New Street of Corporation Street, waar grote hoofdstraten en eigenzinnige boetieks samengaan.

Trek iets aan wat lekker zit voor het nachtvertier - Birmingham zal u niet teleurstellen! Kies uit comedy clubs, stijlvolle bars en trendy nachtclubs, en feest met de beau monde van Birmingham tot uw voeten u niet meer kunnen dragen.

Reizen met Megabus

Het is goedkoop en eenvoudig om Birmingham te bereiken als u boekt bij Megabus. Profiteer van betrouwbare, regelmatige diensten naar Birmingham met bussen vanuit Londen naar Birmingham met dagelijks 10 vertrektijden. Bovendien bieden wij op veel van onze moderne bussen gratis toegang tot Wi-Fi* en mag u 20 kg bagage meenemen bovenop uw handbagage, zodat u alle benodigdheden kunt inpakken.

Boek nu per telefoon of gebruik ons online reserveringssysteem en ga uw reis naar Birmingham plannen.

*Afhankelijk van de beschikbaarheid.