Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.

Met de bus naar Birmingham

 
Birmingham - afbeelding in kop

Neem de bus naar Birmingham en maak kennis met een levendige stad die zichzelf in de afgelopen jaren heeft vernieuwd. Ooit stond Birmingham bekend als de stad van de 1000 ambachten, tegenwoordig kunt u er in de betoverende winkels in het centrum winkelen tot u erbij neervalt en daarna de avond doorbrengen in de levendige pubs, clubs en bars.

Whether you're travelling to Birmingham from London, Glasgow or Manchester, book with megabus and you'll enjoy cheap tickets and a smooth ride.

Ontdek Birmingham nu met Megabus

Birmingham heeft als stad veel te bieden; of u nu een romantisch weekend, een uitstapje met vriendinnen of een echt mannenweekend wilt, Birmingham is het helemaal.

Geniet van de volop aanwezige cultuur in de vele galeries en musea, en maak vervolgens een ontspannende wandeling door een van de weelderige groene parken van de stad. Later kunt u genieten van de gevarieerde muziek. Vergeet niet dat Black Sabbath, UB 40 en vele andere succesvolle acts uit deze stad komen.

Als u van winkelen houdt, ga dan naar het winkelcentrum Bullring of ga kijken wat er te vinden is in de New Street of Corporation Street, waar grote hoofdstraten en eigenzinnige boetieks samengaan.

Trek iets aan wat lekker zit voor het nachtvertier - Birmingham zal u niet teleurstellen! Kies uit comedy clubs, stijlvolle bars en trendy nachtclubs, en feest met de beau monde van Birmingham tot uw voeten u niet meer kunnen dragen.

Travelling with megabus

It's cheap and simple to get to Birmingham when you book with megabus. Profiteer van betrouwbare, regelmatige diensten naar Birmingham met bussen vanuit Londen naar Birmingham met dagelijks 10 vertrektijden. Plus we offer free Wi-Fi* access on many of our modern fleet of buses, and 25kg luggage allowance in addition to your hand luggage so you can pack all the essentials.

Boek nu per telefoon of gebruik ons online reserveringssysteem en ga uw reis naar Birmingham plannen.

*Afhankelijk van de beschikbaarheid.