Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.

Reis naar Antwerpen met Megabus

 

Als u op zoek bent naar een ontspannende stedentrip met een goede mix van geschiedenis, cultuur, winkels en eetgelegenheden, kunt u het beste naar Antwerpen reizen. Deze historische stad in de regio Vlaanderen in België staat bekend vanwege zijn relaxte levensstijl en trendy, moderne kunstscene.
Antwerpen, sinds lange tijd een belangrijk financieel centrum, is tegenwoordig de diamanthoofdstad van de wereld en verwerkt ongeveer 70 procent van de diamanten in de wereld. Door geld te besparen op uw reis naar Antwerpen met Megabus houdt u misschien wel genoeg over om te kijken naar iets wat fonkelt voor uzelf.

Wat er te doen is in Antwerpen

Antwerpen biedt een grote verscheidenheid aan attracties voor alle leeftijden en interesses. Begin met een wandeling over de pittoreske pleintjes en door de steegjes van Antwerpen, voor een overzicht van de historische architectuur. Daarna kunt u een bezoek brengen aan het kasteel Het Steen, het oudste gebouw van de stad.

Een andere ´must-see´ is het huis van Pieter Paul Rubens, een van de beroemdste kunstenaars van de barok, waar u thans een indrukwekkende verzameling van zijn werk kunt bekijken. Liefhebbers van geschiedenis zullen nieuwsgierig zijn naar het prachtige Paleis op de Meir (ooit een koninklijke woning) en de middeleeuwse Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, compleet met een spits van 123 meter hoog die over het landschap uittorent.

Er zijn in Antwerpen ook meer dan genoeg dingen te doen voor gezinnen. Kinderen van alle leeftijden zullen genieten van de dierentuin en het aquarium en wat oudere kinderen zullen gefascineerd raken tijdens een tocht door de Ruien (ondergrondse waterwegen) in Antwerpen.

Tegenwoordig trekt Antwerpen veel kunstenaars en intellectuelen, dus kunt u een bezoek brengen aan tal van stijlvolle bars, restaurants en galeries. Probeer ook zeker de beroemde Belgische friet en lokaal bier.

Bezoek Antwerpen met Megabus

Megabus biedt een frequente, betrouwbare busdienst naar Antwerpen en andere bestemmingen in Europa, zoals Rotterdam en Gent . Geniet van goedkope tarieven en gratis Wi-Fi aan boord, voor een aangename reis die vriendelijk is voor uw portemonnee. Wij bieden ook een bagagevrijstelling die bij de prijs is inbegrepen, wat betekent dat u 25 kg ingecheckte bagage en een stuk handbagage mag meenemen - perfect als u Antwerpen wilt bezoeken om er te gaan winkelen.

Het is gemakkelijk om uw bus naar Antwerpen online of telefonisch te boeken - daarna kunt u achterover leunen en genieten van de rit.

Reserveer uw zitplaats nu!