Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

Op reizen binnen het Verenigd Koninkrijk en naar/vanuit Ierland mag één kind dat jonger is dan 3 jaar en geen zitplaats bezet gratis reizen met een volwassene waarvoor wordt betaalt.

Voor alle andere reizen moeten alle passagiers, inclusief kinderen en baby's jonger dan 3 jaar, een kaartje kopen.

Aantal passagiers dat met een Schotse kortingskaart reist. Geldig voor kortingsreizen die geheel binnen Schotland worden gemaakt.

Aantal passagiers dat reist met een NUS Extra card. Alleen geldig voor reizen binnen het Verenigd Koninkrijk.

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.
 
Registreren
 

Toegankelijkheid van de website

 

Toegankelijkheid van de website


Bij megabus.com komen gebruikers op de eerste plaats. U hebt toegang tot onze website via elke computer met internettoegang of een mobiel apparaat. Ons belangrijkste doel bij het maken van deze website is communicatie, dus toegankelijkheid had hoge prioriteit. Onze ontwerpers van Emperor Designhebben deze site opgezet volgens het Document Object Model van World Wide Web Consortium (W3C) en hebben de W3C Web Accessibility Guidelines gevolgd.

Deze site is volledig geschreven met behulp van extensible HyperText Markup Language (XHTML 1.0) met Cascading Style Sheets Level 2 - wij zijn zorgvuldig te werk gegaan om compatibiliteit met eerdere browsers te garanderen.

Als onderdeel van het ontwerpproces is de code gevalideerd ten opzichte van de W3C aanbevelingen voor XHTML en CSS.

Het ontwerp van deze website voldoet aan de W3C WAI-A Web Accessibility Guidelines 1.0: conformiteitsniveau A, wat ervoor zorgt dat, waar mogelijk, de inhoud toegankelijk is voor mensen met een beperking.

JavaScript


In sommige gevallen is op deze website JavaScript gebruikt voor dynamische inhoud, dus zorg ervoor dat JavaScript is ingeschakeld in uw webbrowserinstellingen.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid van deze website, websitecookies en algemene gebruiksvoorwaarden, zie onze Algemene voorwaarden -pagina's.