Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

Op reizen binnen het Verenigd Koninkrijk en naar/vanuit Ierland mag één kind dat jonger is dan 3 jaar en geen zitplaats bezet gratis reizen met een volwassene waarvoor wordt betaalt.

Voor alle andere reizen moeten alle passagiers, inclusief kinderen en baby's jonger dan 3 jaar, een kaartje kopen.

Aantal passagiers dat met een Schotse kortingskaart reist. Geldig voor kortingsreizen die geheel binnen Schotland worden gemaakt.

Aantal passagiers dat reist met een NUS Extra card. Alleen geldig voor reizen binnen het Verenigd Koninkrijk.

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.
 
Eco

Over ons

 

megabus.com is marktleider op het gebied van voordelige intercitybussen in het Verenigd Koninkrijk, Europa en Noord-Amerika. Het behoort tot de Stagecoach Group, de internationale transportgroep, die groener en slimmer reizen tegen zeer voordelige prijzen aanbiedt.

De dienst van megabus.com die werd gestart in 2003, heeft tarieven vanaf slechts £ 1/1 € (plus 50 p/50 c reserveringskosten) in het VK. Met verbindingen tussen ongeveer 90 locaties bieden we reizen met een hoge kwaliteit tegen lage kosten in bussen die tot de modernste van het land behoren en vervoeren we meer dan 5 miljoen passagiers per jaar.


Wij beheren ook megatrain.com, een voordelige railservice in het Verenigd Koninkrijk, die treinreizen met hoge kwaliteit aanbiedt vanaf slechts £ 1/1 € (plus 50 p/50 c reserveringskosten). Met verbindingen tussen ongeveer 60 locaties in het Verenigd Koninkrijk op de netwerken van South West Trains en East Midlands Trains.

Onze innovatieve bus-treinservice, megabusplus.com, is de eerste in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk. Dit bezorgt passagiers een snelle, aaneengesloten reis tussen Yorkshire, Lincolnshire en Londen per comfortabele bus en hoogwaardige trein, geleverd door East Midlands Trains.