Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.

Bus naar Barcelona | Goedkope bus en touringcar Reizen naar Barcelona - Megabus UK

 

Modieus, flamboyant en boordevol karakter; er is geen andere stad in Europa gelijk aan Barcelona. In deze tweede stad van Spanje vindt u vele culturele hoogtepunten, wereldberoemde architectuur, fantastisch eten en een bruisend uitgaansleven.

Het mooie nieuws is dat Barcelona maar op een busrit afstand ligt en Megabus biedt regelmatige en betrouwbare verbindingen naar deze stad, met goedkope tarieven die passen in elk budget.

Dus waar wacht u nog op? Uw trip naar deze sprankelende Spaanse stad lonkt ...

Bezoek Barcelona

Een van de grootste publiekstrekkers van Barcelona is de beroemde architectuur; dus het meesterwerk van Gaudí, La Sagrada Familia, mag u zeker niet missen. Een ander enorm pluspunt van de stad is het strand, waar u overdag kunt genieten van de zon en 's avonds kunt feesten als een aantal bars hun deuren opengooien. U vindt in de stad veel verschillende nachtclubs en bars, dus vergeet uw dansschoenen niet in te pakken.

Shopaholics zullen zich prima op hun gemak voelen bij de enorme keuze en voetbalfans brengen misschien graag een bezoek aan het wereldberoemde Camp Nou-stadion van FC Barcelona.

Reis naar Barcelona met megabus.com

Het boeken van uw bus naar Barcelona bij megabus.com kan niet eenvoudiger; het kan online of telefonisch. Met goedkope tarieven, een regelmatige verbinding naar Barcelona en verschillende Europese bestemmingen kunt u de leukere aspecten van uw reis plannen in plaats van u zorgen te maken over het vervoer.

Daarnaast is een bagagevrijstelling van 25 kg inbegrepen - dus meer dan genoeg ruimte voor al die Spaanse souvenirs die u mee terug wilt nemen!