Cookiebeleid
HomeBushaltesReisinformatieKlantenservice
 
Zoeken en kopen
Bekijk dienstregelingen en reserveer zitplaatsen. Selecteer aantal passagiers, reislocaties en data hieronder:

 

Op reizen binnen het Verenigd Koninkrijk en naar/vanuit Ierland mag één kind dat jonger is dan 3 jaar en geen zitplaats bezet gratis reizen met een volwassene waarvoor wordt betaalt.

Voor alle andere reizen moeten alle passagiers, inclusief kinderen en baby's jonger dan 3 jaar, een kaartje kopen.

Aantal passagiers dat met een Schotse kortingskaart reist. Geldig voor kortingsreizen die geheel binnen Schotland worden gemaakt.

Aantal passagiers dat reist met een NUS Extra card. Alleen geldig voor reizen binnen het Verenigd Koninkrijk.

megabus.com heeft veel bereikt sinds de lancering in 2003 en wij zijn er nu trots op meer dan 100 bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en op het vasteland van Europa te dienen. Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijker door onze groeiende lijst met landen van herkomst kunt navigeren, hebben wij deze nieuwe optionele landfilterfunctie toegevoegd. We hopen dat deze nieuwe mogelijkheid nuttig is voor u.

STAGECOACH START IN JULI MET EERSTE NIEUWE ROUTE MET SLAAPBUSDIENST

 
 

·Er zijn nu kaartjes te koop voor de dienst Aberdeen-Dundee-Perth-Cumbernauld-Londen - op www.megabus.com

·Passagiers lovend na proef met nieuwe voertuigen

·Prijzen vanaf slechts £ 15* voor alle nieuwe diensten

 

Vandaag (maandag 24 juni) heeft Stagecoach aangekondigd dat de eerste van de nieuwe slaapbusdiensten tussen Schotland en Londen in juli van start gaat.

 

De eerste nieuwe dienst - die stopt in Aberdeen, Dundee, Perth, Cumbernauld en Londen - start op 8 juli, met nachtdiensten op alle dagen van de week. Kaartjes voor deze dienst kunnen nu worden geboekt op www.megabus.com

 

Stagecoach heeft in april de introductie aangekondigd van een netwerk van slaapbusdiensten die Londen met Aberdeen, Aviemore, Cumbernauld Dundee, Dunfermline Edinburgh, Falkirk en Ferrytoll park verbindt en rijdt in Fife, Glasgow, Inverness en Perth.

 

Alle nieuwe nachtroutes van megabusGold.com gaan deze zomer van start. De startdatum van elke dienst zal in de komende weken worden bekendgemaakt.

 

De nieuwe diensten zullen allemaal gebruikmaken van een vloot van 10 speciaal ontworpen touringcars, die beschikken over lederen stoelen die kunnen worden omgevormd tot platte bedden.

 

De prijzen liggen tussen £ 15 en £ 60 en de diensten zullen zeven dagen van de week rijden.

 

De ultramoderne dubbeldekbussen beschikken over luxe lederen stoelen met tafels, stopcontacten, gratis Wi-Fi en een toilet. De speciaal ontworpen voertuigen hebben 53 stoelen die kunnen worden omgevormd tot 42 bedden.

 

Proeven met de eerste nieuwe bus hebben tot positieve feedback geleid van klanten, waarvan de meerderheid aangeeft de dienst opnieuw te gaan gebruiken en aan te bevelen bij vrienden.

 

Klanten die de nachtdienst nemen, krijgen gratis drankjes tijdens hun reis, evenals een slaappakket met een oogmasker, een tandenborstel en tandpasta. Bovendien kunnen passagiers, bij wijze van proef, kiezen uit een deken of een onesie om tijdens hun reis in te slapen.

 

Elizabeth Esnouf, Managing Director van de Coach-divisie van Stagecoach in het VK zei het volgende: "We weten dat er veel mensen zijn die deze nieuwe diensten graag proberen en we kijken ernaar uit passagiers aan boord te mogen verwelkomen wanneer ze deze zomer gaan reizen.

 

"Onze slaapbussen zijn de eerste in hun soort in de wereld en we zijn verheugd deze te gebruiken om onze klanten een voordelige, comfortabele dienst aan te bieden, die hen in staat stelt om naar bed te gaan in een stad en wakker te worden in een andere."

 

De lancering van het nieuwe slaapbusnetwerk volgt op het enorme succes van een proefroute tussen Glasgow en Londen met gemoderniseerde voertuigen uitgerust met stapelbedden.

 

De nieuwe, speciaal door Van Hool in België ontworpen en vervaardigde slaapbussen gaan rijden onder het nieuwe merk megabusGold.com. Alle routes in het slaapbusnetwerk worden geëxploiteerd door de Schotse joint venture Citylink tussen Stagecoach en de internationale transportgroep ComfortDelGro. Later dit jaar zal de hierop toegespitste website megabuscold.com worden gelanceerd.

 

Bezoek www.megabus.com voor meer informatie over de nieuwe slaapbusdiensten of voor het boeken van de nachtroute Aberdeen-Londen

Terug naar hoofdlijst